>

NEXTFLOOR G2

Tuo sähkön ja muun tilatekniikan juuri sinne .missä niitä tarvitaan -ilman rakentamista.

NEXTFLOOR G2

Matalakorokelattia, joka sähköjärjestelmien muuntojouston avulla mahdollistaa tilojen helpon uudistamisen ja muuntamisen erillaisiin käyttötarkoituksiin ilman remontteja.

Helppo muuneltavuus

Nextfloor G2 kätkee sisäänsä tilan kaiken tekniikan, joka voi koostua esimerkiksi sähkö-, data ja AV-kaapeloinnista. Kansilevyihin integroitu rasiointi tai muu tilatekniikka on siirrettävissä mihin tahansa paikkaan tilassa jopa muutamissa minuuteissa. Helppo muunneltavuus on ollut konseptin suunnittelun kantava voima, ja siksi ratkaisua on kehitetty yhteistyössä erilaisten monitoimitilojen kanssa, joissa tarve muuntojoustoon on päivittäistä.

Todellinen matalakorokelattia

Nextfoor on todellinen matalakorotelattia, sillä sen kokonaiskorko on vain 27-75mm. Tämä mahdollistaa lattian käytön hyvin monenlaisissa ympäristöissä, kuten messu-, näyttely-, liike- ja myös toimistotiloissa. Uudisrakentamisessa Nextfloor tarjoaa vaivattoman alustan päivittää tilan teknisiä ratkaisuja kiinteistön elinkaaren eri vaiheissa ilman merkittäviä remontteja.

Räätälöity lattiaratkaisu

Nextfloor-matalakorotelattia toimitetaan asiakkaalle kokonaisratkaisuna, joka kattaa kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen. Suunnitteluvaihe käynnistyy tyypillisesti asiakkaan tilan mittauksella ja kansilevyjärjestelmän mallintamisella tilaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mallin pohjalta lattian kansilevyt valmistetaan teollisesti suoraan tilaa vastaaviin mittoihin, jolloin asennusvaiheessa ei hukata aikaa kohteessa.

Yksinkertainen ja nopea asentaa

Asennusvaiheessa solumuovista valmistetut välipohjapalat asennetaan tilaan odottamaan kaapelivetoja. Välipohjapalat kiinnittyvät toisiinsa lukitteen avulla ilman työkaluja. Välipohja on erittäin kevyttä ja kestävää, ja sallii normaalin työskentelyn tilassa. Sähkötöiden jälkeen valmiiksi työstetyt kansilevyt ladotaan paikoilleen. .Tavoitteenamme on minimoida asennukseen kuluva aika ja siitä aiheutuva haitta tilan käytölle.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

  • Vaivattomasti jälkiasennettava jopa muutaman tunnin asennustyöllä
  • Rakenne mahdollistaa minkä tahansa lattiamateriaalin käyttämisen
  • Toimitus kokonaisratkaisuna suunnittelusta asennukseen

YLIVERTAISET OMINAISUUDET

  • Tilatekniikka on aina saatavilla siellä missä sitä tarvitaan
  • Kokonaiskorko tyypillisesti vain 45mm (pienimmillään jopa 27mm)
  • Eristävät, palamattomat ja kierrätettävät materiaalit
  • Tyylikkään toteutuksen lisäksi muuntojoustavat tilat säästävät myös selvää rahaa

Käyttökohteet

Nextfloor G2 matalakorokelattia mahdollistaa tilan tehokkaan hyödyntämisen.

Toimisto
Myymälä
Tapahtuma- ja näyttelytila
Kokous ja konferenssi

Asentaminen

Nextfloor matalakorokelattia toimitetaan kokonaisratkaisuna, joka kattaa vaiheet suunnittelusta toteutukseen.

Referenssit

Nextfloor lattiakonseptin tarina alkaa 90-luvulta monitoimiareenoista ja jatkuu tänä päivänä yhä uusissa kohteissa.

1 2

Monitoimiareenat

Nextfloor G2 perustuu samoihin materiaaleihin ja menetelmiin, joiden pohjalta kehitettiin jäähallien käytön mullistanut jäänpeittolevyjärjestelmä 90-luvulla.

Tällöin arvolupauksemme oli jääpinnan muuntaminen tapahtumakäyttöön kahdessa tunnissa – neljä kertaa nopeammin kuin kilpailevilla menetelmillä.

Nextfloorin pitkä historia tilaratkaisujen kehittäjänä konkretisoituu sen nykyisissä tuotteissa. Nextfloor G2 on ratkaisu, joka tuo muuntojouston vaivattomasti kaikkialle.

Yhteystiedot

Nextfloor Oy on helsinkiläinen yritys, joka toimii osana Innovationplus groupia

Nextfloor Oy

Arkadiankatu 23 G
00100 Helsinki
FINLAND

Head of innovations

Jarkko Valtanen
jarkko.valtanen@innovationplus.fi
+358 400 536514